2008. november 1., szombat

Egy pár sor rólam ...

Szeretettel üdvözöllek a világomban, és nagyon örülök, hogy rám találtál !


Magamról:

Kézműves vagyok ,  néha házisárkány és sokszor anyatigris. *~* 3 gyermekemet próbálom a helyes útra terelgetni, több-kevesebb sikerrel - de az az egy biztos, hogy élek-halok értük, és mindenem a családom ♥

Több, mint tíz éve tervezek, és készíttetek menyasszonyi ruhákat. Szenvedélyemmé vált a kézimunkázás: varrok, horgolok, csipkézek, gyöngyhímzek és gyöngyöt fűzök, tündéreket és babákat készítek, apró kütyüket gyártok - alkotok.

Ilyenkor kizárom a világot, és átadom magam az alkotás örömének.
Nekem minden anyagfecnit meg kell tapogatnom, minden csipkedarabot tüzetesen meg kell vizsgálnom, és minden gyöngyöcskét meg kell fogdosnom - ekkor kerek az egész, ekkor már érzem, hogy mik szeretnének lenni:-) Minden termékemet egyedileg készítem, nem tudok 2 teljesen egyformát alkotni.

Nem ragaszkodom egyetlen technikához.  Attól függ, hogy mit készítek, hogy mi érint, ihlet  meg, és ehhez választom ki a megfelelő elkészítési módot, alapanyagokat - hogy az szerethető legyen.
Imádom a romantikát, a csipkét, a gyöngyöt, a régies, "vintage" hangulatot, a varázslatot, a mesék és az álmok világát.

Készítés közben beleöltögetem az összes szeretetemet az anyagba, megfűszerezem egy csipet varázslattal és egy lehelet spirituális energiával.

Az alkotásaimmal ezt az érzést   próbálom becsempészni a mostani világba, akár a Te otthonodba, a Te szívedbe-lelkedbe  is, mert egy kicsit én is benne maradok minden egyes dologban, amit csinálok ♥

Hiszek benne, hogy ezt Te is érezni fogod :-) 




Ha megtetszett valamelyik munkám, és Te is szeretnél hasonlót, vagy bármilyen kérdésed, észrevételed, óhajod-sóhajod van, tedd fel bátran itt >>> :-)



Kellemes böngészést,  szeretet és nagy ölelés!



                                                                                                                     Dia

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések