2012. október 1., hétfő

Királylánygyár tanfolyam


Újdonság !

Esküvői ruha varró tanfolyam - csak varrni tudóknak !
Itt nem varrni foglak megtanítani, és nem is a menyasszonyi ruhák szabásmintáját fogjuk megtervezni - ezt a tudást Neked kell hoznod magaddal.

Akkor mit tudok még újat mondani? 
Nézd meg a munkám , a referenciaanyagom, és szívesen megosztom veled, hogy hogyan csinálom. 


Hogyan lesz a menyasszonyból királylány? 
Hogyan lehet megvalósítani a menyasszony álmát?
Hogyan lehet előnyös ruhát varázsolni a nem túl tökéletes alkatokra is? 
Hogyan lehet díszíteni profi módon a menyasszonyi ruhát? 

Megtanítom Neked azt, hogy hogyan tudsz profi menyasszonyi ruhát tervezni, varrni, díszíteni, és eladni. 

Megtanítom , hogyan tudsz menyasszonyt találni, és hogyan lehetsz tökéletes a szakmában ! Nem elég szépen varrni, ha nem értesz a marketinghez - én megmutatom Neked az alaplépéseket.  Személyes tanácsot adok a vállalkozásod sikeres működéséhez!

Én tudom a titkot, és beavatlak a rejtelmekbe - és át is adom a tudásom , de csak ha komolyan gondolod! Ne jelentkezz, ha nem vagy maximalista a munkádban, ha megelégszel az átlagos minőséggel, és ha képtelen vagy elfogadni a kritikát.
Akit elvállalok tanítványomnak, annak tudnia kell, hogy egy életre szóló munkatársat is kap személyemben, nem fogom elhagyni a tanfolyam után, hanem hozzám bármikor lehet később is fordulni, lehet rám számítani. Ha a munkádban később megakadsz, problémád merül fel, meg fogjuk együtt találni a megoldást, ebben biztos lehetsz.

A tanfolyam időtartama: 
A tanfolyam egyéni, vagy kiscsoportos (max. 3 fő egyszerre) , úgy haladunk, ahogy a tanítványom tudása és egyéni haladása igényli. Lehet, hogy  2 nap alatt végzünk, de ha szükséges 2 hétig is elbajlódok veled !
Nem vagyok egy hízelgő típus, nem szoktam nyalizni senkinek sem, még akkor sem, ha te fizetsz nekem :) Nem vagyok kíméletes, nem foglak a pénzért dicsérgetni, ha nem érdemled meg - és bocsi, de ami a szívemen, az a számon. 
Ha nem tudod elfogadni, hogy a maximumot akarom és fogom megkövetelni és kihozni belőled, akkor inkább ne jelentkezz !
Ez egy nagyon zárt szakma, nem szívesen osztom meg azokkal a tudásomat, akik nem érdemesek rá !

A tanfolyam helyszíne: 
Ha szeretnél kényelmesen, családias légkörben, a saját tempódban tanulni, gyere hozzánk ! Ha nem akarod a varrógépedet, laptopodat, ollót, tűt, cérnát, anyagokat, stb.  magaddal cipelni, gyere hozzánk!  Amennyiben szeretnél minden fajta esküvős anyagot , csipkét, gyöngyöt megtapogatni, kipróbálni, anyagmintát hazavinni, akkor gyere hozzánk, a lakásomon található műhelyembe. 
Ha a fentiek valamilyen okból nem felelnek meg neked, és a terembérleti díjért plusz pénzt akarsz fizetni , akkor mehetünk valami hagyományos tanfolyamtartó helyre is- ezt kérlek jelezd előre a jelentkezésedben.
Én Várpalotán lakom - szerintem ha a több száz menyasszonyom (lásd őket itt  >>>) el tudott jönni ruhát varratni sok-sok kilométert utazva (sokan külföldről is) hozzám, akkor ez talán Neked sem fog nehézséget okozni .  Legalábbis remélem :)

A tanfolyam kezdete:
Jelentkezésedtől függ, és hogy itthon tartózkodom-e. Mivel Olaszországban is élek, és Magyarországon is, ezért elég sokat ingázom. Ha írsz, össze tudjuk egyeztetni. 

A tanfolyam ára:
Na, ez több részből áll.  
Ha Királylánygyár című programot választod, melyben minden tudásomat átadom, és végigkísérlek az úton a kezdetektől a vállalkozásod beindulásáig (illetve ameddig szeretnéd), az 70.000,- forintba fog kerülni. 
Tudom, hogy ez nem kevés, de hidd el nekem, hogy csekély összeg ahhoz képest, amit kapni fogsz tőlem, mert az a tudás pénzzel nem mérhető, valamint az első 2 ruhánál meg is fog térülni, utána pedig annyi munkád lesz , ha minden úgy csinálsz, ahogy én mondom, hogy nem fogod győzni idővel és energiával.

Arra is van lehetőség, hogy a Királylánygyár  programnak csak néhány fontos elemét tanuld meg, ez esetben kétféle lehetőséget tudok Neked kínálni:

1.) Ha csak a Menyasszonyi ruha díszítése programot szeretnéd , akkor az 20.000,-Ft-ba kerül. 
Ez kézműves foglalkozás elsősorban.




A fenti képek önmagukért beszélnek, megtanítom hogyan kell egy menyasszonyi ruhát csipkével vagy  gyönggyel kihímezni, megmutatok ezerféle lehetőséget, és a hozzávaló anyagokat , kellékeket, és ezek használatát. Megmutatom azonban azt is, hogy mi az, amit nem szabad csinálni, illetve hogyan lehet elrontani  a díszítést.

2.)  Ha a Tervezéstől a megvalósulásig című programot kéred, akkor az 35.000,-Ft
Ebben a programban az oktatást onnan kezdjük, hogy felvesszük a kapcsolatot a menyasszonnyal, majd hogyan találkozzunk először vele, megtervezzük a ruháját, hogyan készülünk fel a próbára, majd behívjuk próbára, hogyan zajlik a ruhapróba, kitérek a ruha díszítésére általánosságban  , a ruha elviteli utolsó próba fontossága, és a varrás utómunkálatai. 
Részletezem a hibalehetőségeket is, amiket ha nem tudsz, tönkremegy a próba, nem sikerül jól a ruha, elégedetlen lesz a menyasszony, kiborul az örömanya, akár közös sírásig is fajulhat a dolog ... :(
Ismertetem a Menyaszörnyek jellemző vonásait, és elmondom, hogyan tudod kezelni őket :)
(Természetesen az én menyasszonyaim között csak igen kevésre volt ez jellemző - bocsi lányok, azért imádlak ám benneteket ♥)

Amit biztosítok a Királylánygyár  program tanfolyamon:
- szakmai tudásomat, 
- varrógép, varróeszközök használatát, 
- számítógép használatot és az ehhez kapcsolódó táblázatokat
- szükséges textíliákat,  
- díszítő anyagokat , 
- ezek beszerzési címlistáját kontakt személyek elérhetőségével, 
- a tanfolyam ismertető vázlat anyagát, melybe lehet jegyzetelni, anyagmintát ragasztani, firkálni
- mintalapokat, szövegsablonokat, dokumentációkat
- anyagmennyiség számolólapokat
- árkalkuláció sablont
- Egyéni személyes tanácsadó dossziét
- hangulatos, nyugodt helyszínt 
Ja, és persze kávét,  inni- és harapnivalót,mert hát üres hassal nem megy a munka :)


Mit kell Neked hoznod?
- Magadat
- egy általad készített miedert ( ha nem tudsz varrni, hanem varrónővel dolgozol, akkor az övét)
- ha ragaszkodsz a saját varróeszközeidhez, akkor azokat
- azokat a szövegsablonokat, átvételi elismervényeket, tervezőfüzeteket, nyilvántartási füzeteket, naptárakat, amiket használsz

jelentkezéshez kérlek csatolj magadról néhány sort, írd meg nekem, hogy mit vársz el a tanfolyamtól, mit szeretnél elérni, mi motivál téged a tanfolyam  elvégzésére! 
Tudnom kell, hogy milyen szinten tudsz varrni, szabni, szabásmintát készíteni, hímezni, milyen vállalkozásod van, ha van weblapod, blogod, facebook oldalad, annak kérem a címét, látogatottsági adatait. Írj meg mindent, ami csak kapcsolatos a témában: mi az ami megy Neked, és mi az a mi nem működik, ami nem sikerül. Inkább többet írj, mint kevesebbet. Ezekre azért van szükségem, hogy a lehető legjobban tudjak felkészülni az oktatásodra, és ki tudjam dolgozni  az Egyéni személyes tanácsadó dossziét részedre.


Minden  érdeklődőnek alaposan megfontolom a jelentkezését, és mindenképpen válaszolok arra  e-mailben. Őszintén meg fogom azt is írni, hogy el tudlak-e vállalni tanítványomnak, vagy nem :)

A tanfolyamra jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: 

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések