2013. szeptember 20., péntek

Műhely projekt

Hoztam néhány fotót a műhelyemből, hogy ne mindig csak beszéljek róla, hanem lássátok, hogy azért ügyködök is szorgosan :)
Még nagy munka vár rám, hiszen a dolgaim az elmúlt 3 év alatt elutaztak velem 1200 km-re innen , plusz vissza is , és bizony a dobozaim nagy része jól megkutyulódott - velem együtt.. :)


Ez csak 1 doboz a sok közül, de kb. a többiben is ugyanilyen felfordulás van. Ezek mind maradék csipkék, van benne nagyobb darab is, és egészen apró is. Elteszek minden négyzetcentis darabkát is, ugyanígy a muszlinból, organzából, taftból, szaténból is, mert ami másnak csak szemét, nekem az egy virágszirom :)


Az óriás bőröndöm is dugig van mindenfélével. Vicces, hogy csak a fotón vettem észre, hogy úgy cipeltük végig mindenhol, hogy kilóg belőle egy kis apróság :)


Hogy mindennek legyen helye, apró cetliket írtam, és felragasztgattam a szekrénypolcokra, hogy a rendszerezés könnyebben menjen.  Ugyan az asztalomon még nagy a rendetlenség, mondhatnám azt is, hogy csak átmenetileg, de magam ismerve ennél csak sokkal nagyobb lesz, mert úgy szeretek a legjobban dolgozni, ha ellepnek az éppen felhasználandó anyagok, szabásminták, gyöngyök, csipkék, stb...



 Ebbe a szekrénybe elkezdtem behalmozni  a  szalagokat, ferdepántokat és patkányfarkaimat, de tudom, hogy az egyik zsákban még van egy csomó...


Ez a sarokszekrény az asztalom mellett van, és úgy tervezem, hogy azokat a csipkéket, ékszereket, kiegészítőket fogom benne tartani, amiket a ruhatervezés és varrás során gyakran használok. Minden mintát egy helyre szeretnék tenni, hogy kéznél legyenek, amikor díszítőelemet választunk például a menyasszonyi ruhára.

Persze kellett egy kis kényeztetés is , meg hogy a munka is jobban menjen, meg az agyam is jobban fogjon , szóval elnyalogattam a mogyoróvajat  ( naná, hogy imádom :) meg hát a Joe Black is ...:)


Na, igen, és ez a következő projekt:) Megszereztem ezt a csillárt, ki kell csinosítanom, és utána csak a helyére kell , hogy kerüljön :) Bár az igazat megvallva, egyenlőre még fogalmam sincs, hogy hogyan csináljam ...


Szeretet és nagy ölelés :)

                                                                                                   Dia           
  ~*~
... és köszönöm, hogy benéztél :)

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések