2013. október 10., csütörtök

Csomagot kaptam , sálálálálááá :)

Kétszer is csengetett ma a postás , úgyhogy tobzódtam a nyitogatásban. Imádok csomagot kapni és bontogatni !Olyan vagyok , mint egy kisgyerek, addig hozzám sem lehet szólni ilyenkor, amíg nem böngésztem mindent alaposan át ...

Szóval először is  Anikótól Naturalmente) kaptam drágaságokat , a Bábuska gyönyörű, a süniért pedig teljesen odavagyok, annyira édesek a kis tappancsai :) 



A kismadarakat a műhelyembe viszem, illeni fog az ablakomra :)



És megmutatom a másik csomagomat is, megérkezett az új filc anyagom, nekem nagyon tetszik a színe és a mintája. Hogy mire fogom felhasználni, arról egyenlőre gőzöm sincs, de majd egyszercsak biztos megjön hozzá az ihlet :)

Persze azért ügyködtem is valamit, most éppen egy szivecskét , már Karácsonyra  ♥ Gyöngyös és tüllös, naná, milyen más is lehetne tőlem ... ?



... és akkor a gyöngyös szivecske közelebbről :




"A napok sorát fűzd fel egy nyakékre. Minden egyes nap egy újabb gyöngyszem lesz ékszereden. A csiszolatlan gyöngyöket finoman illeszd egymáshoz, hogy kezed nyomán ragyogjanak csöndes, békés fénnyel. Mintha ékszerészmester volnál, aki különös gyöngysorok alkotására született - így éld az életed."
Hioszi Tatiosz


Ha szeretnéd ezt a szivecskét, csak írj egy emailt: diana.eskuvo@gmail.com, még nincs gazdája ♥ 

Szeretet és nagy ölelés :)

                                                                                                   Dia           
  ~*~
... és köszönöm, hogy benéztél !

Ja, és ne feledd: 

a  TE  kommented - az én jutalmam :) 

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések