2013. november 10., vasárnap

Műhely projekt 2.

Lassan, de azért haladok :) A legnagyobb előrelépés, hogy annyira el tudtam pakolni a dolgaimat, hogy már be lehet jönni, és le lehet ülni ... Az asztalom nem végleges, de mivel a régi műhelyemben levő munkaasztalom túl nagy, nem fér be az autónkba, ezért ideiglenesen egy kerti asztal tettem be. Addig ez is megteszi, amíg kerítek egy nagyobb autót . Varrni lehet rajta, tervezni is, a többi egyenlőre mellékes :)
Amelyik  nagy banános dobozt még nem pakoltam ki, azt  betuszkoltam az asztal alá. Hiába rengeteg anyagmaradékom van, ami várja a gazdáját, és nem igazán tudom szépen összehajtogatni  ...

 Az ablak üvegét bematricáztam, ugyanis kellemetlenül éreztem magam amiatt, hogy a szemközti házból folyton bebámultak, és nem csak egy lakásból.... Engem mondjuk még nézegethetnének, de azért ha egy menyasszony jön próbálni, azért az nem annyira tolerálható. Sajnálom egyébként, hogy ezt kellett tennem, mert nem igazán  szeretem  ezt a megoldást, de a függöny sem lett volna elég.
Mondjuk azért egy függönyt mindenképpen szeretnék feltenni, szerintem egy fémrudas karnist fogok választani.
Az asztalomon nagyobb kupi van, mint eddig, de mindig odapakolom először, ami kikerül egy dobozból.
Az öreg fotelem megjárta Olaszországot is, kivittük, azután meg vissza, mert muszáj közel érzenem magamhoz, még a nagyszüleimé volt. A háttámláján már szétfoszlott a gyönyörű mályva színű selyem, még nem tudodm,hogyan fogom megjavítani.


A régesrégi bőröndömbe dobálom a kisebb darab anyagaimat, ez is  hajtogatásra és feldolgozásra vár.


Ezt a ládikót még ki kell bogoznom, feltekernem a csipkéket, és a szalagokat, és ha meglesz, akkor jöhet a következő doboz az asztal alól  ...


 Mondom én, lassan-lassan, de azért haladok :)

Szeretet és nagy ölelés :)

                                                                                                   Dia           
  ~*~
... és köszönöm, hogy benéztél !

Ja, és ne feledd: 

a  TE  kommented - az én jutalmam :) 

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések