2013. december 6., péntek

Karácsonyi online magazinok

Imádom, hogy az interneten olyan meseszép magazinokhoz tudok hozzájutni ,   lapozgatni, olvasgatni, amit egyébként nem tudnék megvásárolni (főleg a mai magazin árak mellett ... ). Karácsonykor különösen szeretek belelapozgatni az újságokba, szeretek inspirálódni belőlük, szeretm a hangulatukat, és szeretem érezni azt a gondosságot, amivel a szerkesztők összeállítják .

Mivel közeleg a Karácsony, ezért szívesen megosztom veletek néhány kedvencemet! Lehet, hogy kicsit lassan töltődik be ide az oldalamra, de érdemes várni egy picit :) Kellemes lapozgatást !



Az alábbi  pedig azért is tetszik, mert olaszul van, így legalább gyakorolhatom az olasz nyelvtudásomat, és különben is nagyon szeretem az olasz stílust, kultúrát és hagyományokat :)


Ideal Home Magazin 2014. januári száma ! Olyan friss, hogy szinte még ropog :) Imádom a lakberendezős magazinokat ♥



Egy nagyon kedves újság következik, telisteli gyönyörű fotókkal, jó kis tutorialokkal, szabásmintákkal :)


Egy meseszép magazin következik, Shabby Chic imádók el fognak ájulni tőle ( én is azt tettem :)




A többi kedvenc online karácsonyi magazinomat nem töltöm ide fel, mert félek, hogy belassul annyira az oldal, hogy nehéz lenne megnyitni , viszont a gyűjteményemet ide kattintva meg tudjátok nézni, és lehet online lapogatni >>> http://issuu.com/diaprombergezane/stacks/972136ba7bfd45c692886d98a864988b

Egyébként gye, milyen gyönyörűségesek ezek a magazinok ? Kiváncsi vagyok rá, hogy ti is szeretitek-e az online magazinokat?
Tudom, hogy azért az egészen más, amikor kezünkbe is vehetjük, érezhetjük a friss papír illatát, elmélázhatunk egy-egy szépséges kép fölött ...  Másrészt viszont így legalább olyanokat is elovashatunk, amit nem tudnánk megvenni itthon...

Szóval, olvasgassunk így vagy úgy, és hangolódjunk a Karácsonyra :)

Szeretet és nagy ölelés ♥

                                                                                                   Dia           
  ~*~
... és köszönöm, hogy benéztél !

Ja, és ne feledd: 

a  TE  kommented - az én jutalmam :) 

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések