2015. február 17., kedd

Összeérő combokra combvédő combfixből - DIY (bandelettes)

Évek óta állandó és visszatérő gond a menyasszonyaim körében ez a probléma, mit tegyenek, hogy a combjuk ne dörzsölődjön ki a ruha alatt. Szinte napi gyakorisággal fordulnak hozzám kétségbeesve. 
Szerencsére nekem sosem volt ilyen problémám, de tudom a megoldást :)
Mivel nem vagyok prűd, ezért én most sem fogom megkerülni a témát, hanem szokásomhoz hűen nyíltan beszélek a megoldásról, hátha azoknak is tudok segíteni, akik nem merik megkérdezni. Most a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldást szeretném megtanítani. 

Vegyünk egy combfixet, aminek megfelelő szélességű a csipkerésze. Szerintem egyébként a Rossmannban lehet a legolcsóbban hozzájutni (850,-Ft/db) - igaz, hogy csak 15 denes, úgyhogy a harisnyarésze annyit is ér, de nekünk amúgy is csak a csipkerészre van jelen esetben szükségünk. Bármilyen színűt választhatunk, nyilván ruha és viseletfüggő a színválasztás.


A csipkeszegélyről óvatosan levágjuk a harisnyarészt, úgy, hogy ne sértsük fel a csipkét. Ezután a csipkeszegélyt fel lehet húzni abba a magasságba, ahol a combok összeérnek, és problémát okoznak.


Íme, a kész combvédő kb. 5 perces munkával :) A lényege egyébként az, hogy a combfixek szilikoncsíkokat tartalmaznak, amik jól tapadnak, és nem fognak csúszkálni a combon. Egyébként egy kedves megrendelőm kérésére próbáltam keresni szilikoncsíkos csipkét méterben , de sehol sem találtam, ezért kellett valami más megoldást találnom. 


És most egy kicsit közelebbről a témáról, de nagyon nem szeretnék belemerülni, hiszen a neten rengeteg információ található erről. Azt azonban illik tudni, hogy ez a probléma nem csak a husis nőket érinti, hanem pl. a futókat, sportolókat is. Nyilván ez a csipkés combvédő nekik nem lesz jó megoldás, csak a teljesség kedvéért említettem meg.

Fotó forrása: http://theinbetweengirls.com/2011/06/06/death-by-chub-rub/ 
Nem a súlytól függ, hanem a combok formájától, és egyéb tényezőktől. Nagyon kellemetlen és fájdalmas a történet. Meg lehet próbálni hintőporozni, kenegetni, laza ruhákat, vagy állandóan  nadrágot viselni, de a plasztikai sebészet is foglalkozik a témával. Szóval nem egyszerű a téma, és bárkit érinthet.
Fotó forrása: metrobloggen.se
Egyébként készen is lehet kapni combvédő csipkéket, akinek van rá kb. 15 dollárja + postaktg, meg is veheti .
A képen egyébként látható, hogy tök jól néz ki menyasszonyi ruha alatt is :)
Fotó forrása: www.bandelettes.com

Remélem, tudtam segíteni ...

Szeretet és nagy ölelés :)

                                                                                                   Dia           

Nincsenek megjegyzések:

HA NEM AKARSZ EGY BEJEGYZÉSEMRŐL SEM LEMARADNI

:

Népszerű bejegyzések